voetcrème voor vereelte voeten

voetcrème voor vereelte voeten Noorse formule logo

De voetcrème voor vereelte voeten NOORSE FORMULE® hydrateert intens en vermindert eelt. Uw voeten worden langdurig verlicht en verzacht. Deze deskundige verzorgingscrème helpt om de terugkeer van eelt te voorkomen.

 

tube 50 ml

 • Productbeschrijving

  De voetcrème voor vereelte voeten NOORSE FORMULE® hydrateert intens en vermindert eelt. Uw voeten worden langdurig verlicht en verzacht. Deze deskundige verzorgingscrème helpt om de terugkeer van eelt te voorkomen. :

  • 1. De hoge concentratie ureum, een actief bestanddeel dat bij podologen bekendstaat om zijn krachtige exfoliërende werking, vermindert de dikte van de hoornlaag. Zo is de huid voorbereid op een betere hydratatie.

  • 2. De NOORSE FORMULE hydrateert 24 uur lang intens om de huid te verzachten en te kalmeren, en helpt om de terugkeer van eelt te voorkomen.

  Eelt en ruwe plekken verminderen geleidelijk aan. Uw voeten zijn zachter en gladder. De niet-kleverige textuur dringt snel in.

   

 • Ingrediënten

  Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cera Microcristallina, PEG-8, Vitis Vinifera, Paraffin, Glycine, Dimethicone, Stearic Acid, Palmitic Acid, Carbomer, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

 • Gebruikstips

  's Morgens en/of 's avonds aanbrengen op schone en droge voeten. Zacht inmasseren, vooral op ernstig beschadigde plekken. Niet afspoelen.

Wat meer uitleg

Aanbevolen producten